Om mig

Tack för att Du hittat hit och varmt välkommen till min hemsida!

Mitt namn är Isabel, mitt hemland är Rumänien. Men efter 10 år i Sverige har jag fått ytterligare ett hemland. Jag har rumänsk sjuksköterskeutbildning med 14 års erfarenhet från olika vårdavdelning.

Parallellt med min yrkesverksamhet fick jag ett tilltagande intresse för alternativmedicin och jag bestämde mig för att byta denna hobby till yrkesnivå.

Som en lite kuriosa och lite alldeles speciellt:

När jag för en tid sedan gjorde en astral karta visade det sig att jag är född under Kirons tecken. Detta kan givetvis förklara varför jag valde att hjälpa människor.

I den antika grekiska mytologin var Kiron den mest civiliserade av centaurerna och – faktisk- Saturnus son. Kiron var respekterad läkare, också berömd och eftertraktad för sina visa råd.

REIKI inspirerade till en delvis ny riktning i livet och jag känner mig idag närmast ”ärad” för möjligheten att med hjälp av denna behandling hjälpa människor vidare.

Jag valde att utbilda mig inom flera system, dels av eget intresse, men mest för att kunna anpassa styrka och inriktning efter mina kunders behov.

Jag utbildade mig därför i REIKI främst av tre fantastiska och helt passionerade personer : Carina Hammarsten, Nicol Dragoi, Ole Gabrielsen.

  • Carina Hammarsten (www. spirituellt.nu):

Reiki Usui

  • Nicole Dragoi ( www.reiki.ro)
  • Ole Gabrielsen ( www.olegabrielsen.com)

Reiki Usui: Usui/ Kimiko Koyama/Hirosi Doi/ Nicol Dragoi/ Isabel Rugina

Reiki Gendai : Hirosi Doi/ Nicol Dragoi/ Isabel Rugina

Reiki Karuna: William Lee Rand/ Dorina Mocanu/Nicol Dragoi/ Isabel Rugina

Reiki Kundalini och Feline Reiki: Ole Gabrielsen/ Isabel Rugina

Idag är jag utbildad Reiki Master/ Lärare: Usui, Gendai, Karuna, Shamballa, Violet Flame, Melkisedek, Johrei, Munay Ki , Shaman Power, Reiki fem elementer, Feline Reiki, Kundalini Reiki, Isis Seikim, Seikim Seikem, 7 Level Seikim.